Studio Oasis: Geniet van een verwenmomentje

Pakketten op maat 

Pakketten op maat 

In mijn studio kunnen alle behandelingen worden aangeboden in de vorm van een pakket. Komt u graag langs voor een manuele gelaatsverzorging, maar wenst u hierbij ook te genieten van een ultrasonic behandeling om ook de diepere huidlagen goed te behandelen? Of geniet u van een Colour Energy Balance Treatment, maar wilt u ook daarbij een esthetische pedicure om uw voeten te laten stralen? Elke bezoeker van Studio Oasis is uniek en daarom worden pakketten steeds naargelang uw wensen samengesteld. Alle combinaties zijn mogelijk en prijzen voor pakketten worden ook steeds individueel besproken. PAKE

Persoonlijk advies

Indien u een specifiek doel voor ogen hebt op het vlak van uw gelaatsverzorging, dan kunnen we samen een doelgericht traject bespreken dat kan gevolgd worden om uw beoogde resultaten te bereiken. Afhankelijk van dit doel zullen één of meerdere sessies moeten worden ingepland en wordt een pakket op maat samengesteld. Op de pagina met behandelingen kunt u ongeveer een richtprijs terugvinden, maar wanneer u meerdere behandelingen in één pakket wenst, dan kan hier steeds een gepersonaliseerd traject en individuele prijs aan gekoppeld worden.

Een aantal suggesties van doelen die u voor uw gelaatsbehandeling kunt definiëren:

  • Anti-aginG

  • Hydratatie en vochtbalans

  • Stressreductie

  • Beschadigde huid

  • Vettige huid of zeer droge huid

Advies op maat
Gelaatsbehandeling als geschenk

Gelaatsbehandeling als geschenk

Uiteraard kunnen ook pakketten worden samengesteld die u als cadeau kunt schenken aan uw vrienden of familie. Of u komt graag langs samen met uw echtgenoot, vriendinnen of vrienden? Studio Oasis in Schilde is enkel geopend op afspraak. Het is dus perfect mogelijk om de studio voor een bepaald dagdeel te reserveren en samen met uw geliefden van een heerlijk verwenmomentje te genieten. 

Contact

Neem snel contact op om alle mogelijkheden te bespreken en uw eigen persoonlijke pakket op maat samen te stellen.