top of page

Gezichtsbehandelingen met Hightech beautytools

foto38.jpg

Ultrasonic Facial

Ultrasone geluidsgolven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen. De golven “duwen’ werkzame stoffen van serums/ampullen door de eerste huidlagen heen, naar diepliggende huidlagen. Voordeel: betere doorbloeding, opname van werkstoffen, een strakkere huid en optimalisatie van je behandeling. Wordt als extra bij een verzorging toegepast.
15min €10

RF (radio frequentie) Facial

Een gezichtsbehandeling die gebruik maakt van energiegolven op de huid (Bi- of Tri-polair), in combinatie met hoogwaardige werkstoffen. Onze cellen, zoals vetcellen of talgklieren, bevatten veel water, nemen deze energie op en zetten deze om in warmte. Daardoor zullen de collageenvezels in je huid opspannen. De warmte geeft een boost aan onze cellen om meer collageen aan te maken. Het resultaat: een onmiddellijk liftend effect.
Aanbevolen in kuur van 4 sessies, 1x per week (5de beurt gratis na volledige betaling kuur) 
€120 per beurt

Mesoporatie Facial

Een techniek zonder naalden. De meest effectieve methode om werkstoffen, zoals een 5-moleculair hyaluron, vitamine C,… gegarandeerd in de huid te brengen. Voordelen: Een gladdere en stevigere huid, fijne rimpels vervagen, een zeer hoge hydratatie, toename van collageen en elastine, zonder pijnlijke injecties, age control, uitstekend te combineren met andere cosmetische/plastische behandelingen.
Aanbevolen in kuur van 4 sessies, 1x per week (5de beurt gratis na volledige betaling kuur) 
€130 per beurt

Microneedling Facial

Voor een indrukwekkende huidverbetering! Door fijne micro-naaldperforaties wordt het zelfgenezend vermogen van de huid gestimuleerd en tekenen van huidveroudering, zoals elasticiteitsverlies, rimpels, ouderdomsvlekken vervagen. Deze kleine perforaties verbeteren de opname van hyaluronzuur, elastine en collageen voor een verbeterde hydratatie, doorbloeding en stevigheid van de huid. Ik combineer de Microneedling Facial altijd met een Mesoporatie als vervolg.
Aanbevolen in kuur van 4 sessies, 1x per week (5de beurt gratis na volledige betaling kuur) 
€135 per beurt

Colour Energy Balance Treatment

Breng kleur in je leven! Kleuren hebben een invloed op je humeur, je welzijn en je huid. Met aroma’s, Color Heal Light, energy discs en massages (gezicht, hals, nek, decolleté en voeten), geïnspireerd op voetreflexologie, lymfe, meridianen en chakra’s. Echte “ Me-Time” en pure verwennerij! 

€105

foto40.jpg
  • Bij al deze gepersonaliseerde behandelingen hoort een volledige routine:
    Reinigen, peeling/scrub, werkzame stoffen, aangepast masker.

  • Duur: 70 tot 90 min.

  • Steeds advies voor thuisgebruik. Dit is net zo belangrijk als je behandeling, als je het beoogde resultaat wenst te bekomen!

logo_n.png

Boek meteen je gewenste manuele gezichtsbehandeling of laat je door mij adviseren bij Studio Oasis in ’s Gravenwezel, Schilde.

bottom of page