top of page

Gezichtsbehandelingen met manuele technieken

Manueel

Urban Longevity facial 

Gezichtsbehandeling voor de drukbezette vrouw of man. Corrigeert de meest voorkomende tekenen van stress, verjongt & zorgt dat je je weer helemaal opgeladen voelt.

60min €85 / 90min €100

Hydramemory Facial

Intensieve, hydraterende en versterkende behandeling. Herstelt de vochtbalans, compactheid en vitaliteit van de huid en vertraagt het ouderdomsproces. Facial met de specifieke “Comfort Touch Face Massage”.

60min €70 / 90min €92

Remedy Facial

Kalmerende, versterkende en beschermende verzorging om de huidbarrière van een verzwakte en gevoelige huid terug in balans te brengen. Een versterkende gezichtsbehandeling met een exclusief masker dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. Ook geschikt tijdens of na een chemokuur.
€90

Topper! Sublime Skin Facials

Een unieke gezichtsverzorging op maat. Super Peel, Ultra Glow Peel, Pro-Lift, 50+ Repair. Ter plaatse wordt aanbevolen wat de beste behandeling is voor jou. Kan aangevuld worden met een Eye Lift masker.
Prijzen variëren tussen €95 en €130

Colour Energy Balance Treatment

Breng kleur in je leven! Kleuren hebben een invloed op je humeur, je welzijn en je huid. Met aroma’s, Color Heal Light, energy discs en massages (gezicht, hals, nek, decolleté en voeten), geïnspireerd op voetreflexologie, lymfe, meridianen en chakra’s. Echte “ Me-Time” en pure verwennerij! 

€105

logo_n.png

Boek meteen je gewenste manuele gezichtsbehandeling of laat je door mij adviseren bij Studio Oasis in ’s Gravenwezel, Schilde.

bottom of page