Studio Oasis: Gelaatsbehandelingen

Klassieke manuele gelaatsverzorging

Klassieke manuele gelaatsverzorging

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende factoren die de natuurlijke balans kunnen verstoren. Naast de gekende gevolgen van uv-straling en de wisselende weersomstandigheden kunnen ook stress en veroudering zichtbare en onzichtbare schade aan de huid toebrengen. Mijn manuele gelaatsverzorging brengt u compleet tot rust en laat uw huid herleven. Na een persoonlijke huidanalyse worden de geschikte huidproducten geselecteerd om u een gelaatsbehandeling om maat te geven. Uw huid wordt grondig gereinigd, gehydrateerd en er wordt een verzorging op maat gegeven. Ook voor sterk beschadigde huid heeft Studio Oasis geschikte behandelingen. 

Nieuwste beautytools en technieken

Voor uw gezichtsbehandeling houdt u van de nieuwste ontwikkelingen in beautyland? Dan bent u bij schoonheidsinstituut Oasis op de juiste plek! De klok kan niet worden teruggedraaid, maar met behulp van de juiste behandeling kunt u uw huid in een paar sessies weer zijn mooie jonge glans teruggeven. Anti-aging via microneedling of ultrasone golven? Het boosten van uw collageenaanmaak met behulp van radiogolven of een grondige voeding van de huid met technieken van mesoporatie? U vindt hier (pagina link) al onze verschillende behandelingen en tarieven terug.

Beautytools en technieken
Massage

In balans

Een stralende huid gaat gepaard met een goed gevoel van binnen. Mooi zijn is niet hetzelfde als zich mooi voelen. Deze balans vinden is een van de doelen die ik wil verwezenlijken in Studio Oasis. Vandaar dat u bij mij ook terechtkunt voor een verzorging en massage gebaseerd op holistische aspecten zoals reflexologie, kleur- en lichttherapie en energy discs. Een behandeling waarbij u even compleet kunt resetten en alle drukte achter u laat. 

Bij elke behandeling wordt er steeds tijd gemaakt om u te adviseren over hoe u thuis uw huid verder gezond kunt houden.

Contact

Gun uzelf dat verwenmoment en een jonge, strakke en vooral gezonde huid en maak snel een afspraak via het online contactformulier.