Studio Oasis: Manuele gelaatsverzorging

Urban Longevity facial 

Hebt u vaak last van stress en merkt u dat dit resulteert in een vermoeide indruk en doffe huid? De Urban Longevity facial is een gezichtsbehandeling die de tekenen van stress corrigeert en uw huid er weer stralend jong doet uitzien. Boek deze gelaatsverzorging en voel u weer compleet opgeladen, met gespecialiseerde producten voor zowel dames als heren
(60 minuten voor € 65 en 90 minuten voor € 95).

Hydramemory Facial

Hydramemory facial is er voor de droge en verouderde huid. Deze intensieve gezichtsbehandeling hydrateert grondig en versterkt de huid. Vertraag het verouderingsproces dankzij de Comfort Touch Face Massage (60 minuten voor € 65 en 90 minuten voor € 89).

Remedy facial 

Indien u vaak last hebt van schade aan de huid zoals jeuk, gevoeligheid of irritatie, dan is de Remedy facial gezichtsverzorging de perfecte behandeling om uw huid te kalmeren, te beschermen en weer in balans te brengen. Maak komaf met die vervelende jeuk die roodheid vaak met zich meebrengt dankzij het kalmerende masker (€ 89).

Sublime Skin facial

Een van de favoriete behandelingen van bezoekers van Studio Oasis is de Sublime Skin facial. Dat is een anti-aging behandeling die op maat van uw wensen wordt samengesteld. Geef uw huid de perfecte gloed terug dankzij de Ultra Glow Peel of Super Peel. De Pro-Lift gezichtsbehandeling doet die lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en de 50+ Repair kunt u perfect aanvullen met een Eye Lift Mask voor een complete anti-aging behandeling (€ 95 tot € 120).

Colour Energy Balance Treatment

U merkt dat u vaker last hebt van stress? Kom dan even compleet tot rust tijdens deze energieversterkende behandeling. Naast een zachte gezichtsbehandeling wordt deze treatment aangevuld met een hals- en nekmassage, en een voetmassage gebaseerd op de technieken van voetreflexologie. In combinatie met geur-, licht- en kleurtherapie wordt deze totaalbehandeling een moment om u weer op te laden (€ 99).

Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
1/1

Contact

Boek snel uw gezichtsbehandeling op maat via het online reservatieformulier en voel u binnenkort weer helemaal herboren.