Studio Oasis: Hightech beautytools

Ultrasonic

De Ultrasonic gelaatsbehandeling kan als extra worden toegevoegd aan de manuele behandelingen van Studio Oasis. Om de gebruikte serums beter te doen doordringen tot de diepere huidlagen kan er gebruikgemaakt worden van deze ultrasone geluidsgolven. Deze behandeling bestaat uit een micromassage die de huid verwarmt en zo meer ontvankelijk maakt voor de verzorgende producten. Het verhoogt de doorbloeding zodat voedingsstoffen makkelijker worden getransporteerd en de huid verstrakt (15 min voor € 10).

Radiofrequentie

Een gezonde en strakke huid bevat veel collageen dat door de mens zelf kan worden aangemaakt. Dit proces wordt opgewekt door het gebruik van radiogolven. De warmte die vrijkomt tijdens deze gelaatsbehandeling prikkelt de collageenvezels en resulteert in een onmiddellijk liftend effect. Een treatment die in een kuur van vier sessies in één maand het beste resultaat geeft (€ 115 per behandeling).

Mesoporatie 

Zoekt u een totaalbehandeling die de gladheid en stevigheid van de huid verbetert? Mesoporatie is een gelaatsbehandeling die zonder het gebruik van naalden voedende werkstoffen naar de diepere lagen van uw huid brengt. Deze gelaatsverzorging zorgt voor een zeer hoge hydratatie van de huid, de fijne rimpeltjes vervagen dankzij de extra aanmaak van collageen die gestimuleerd wordt. Dit is een gelaatsbehandeling die kan worden gecombineerd met andere cosmetische en plastische behandelingen. Aanbevolen is een kuur van vier sessies gedurende één maand

(€ 125 per behandeling).

Microneedling

Boost de gezondheid van uw huid op een natuurlijke manier. Microneedling maakt gebruik van fijne micronaaldperforaties om het zelfgenezende vermogen van de huid te stimuleren. Dat vermindert het verouderingsproces op een indrukwekkende manier. Dankzij de betere doorbloeding krijgt de huid een prachtige uitstraling, vervagen ouderdomsvlekken en keert uw stevigheid terug! Ook hier zijn vier opeenvolgende behandelingen aangewezen (€ 130 per behandeling).

Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
1/1

Contact

Betaalt u voor microneedling, mesoporatie of radiofrequentie meteen voor de totale kuur van vier sessies, dan krijgt u een vijfde sessie gratis! Boek vandaag uw hightech gezichtsverzorging via het online reservatieformulier.