Studio Oasis: Foto's en sfeerbeelden

Ontdek het schoonheidsinstituut Studio Oasis in Schilde

In mijn schoonheidssalon probeer ik steeds een comfortabele sfeer te creëren. Naast uw gelaatsverzorging wenst u ook even een momentje om tot rust te komen. Ik kies er daarom bewust voor om enkel op afspraak te werken. Zo kan ik steeds alle tijd voor u vrijmaken en ongestoord de juiste behandeling en persoonlijke service geven die u verdient.

Uiteraard staat hygiëne met stip boven aan de prioriteitenlijst. Alle gebruikte materialen voor de inrichting van het schoonheidsinstituut zijn daarom makkelijk te reinigen en te desinfecteren. Functionaliteit gaat zo samen met gezelligheid en een warme sfeer. Geniet u alvast van een aantal foto's van het schoonheidsinstituut. Zo kunt u al de sfeer wat opsnuiven.

Producten bijbestellen

Indien u graag producten bijbestelt van uw favoriete merken, dan kunt u hiervoor telefonisch bij de schoonheidsstudio terecht of u stuurt mij een berichtje via het contactformulier op de pagina. Uw pakketje met producten wordt dan voor u klaargezet en een gepast moment om dit op te halen wordt met u besproken.

U kunt na uw gelaatsbehandeling uiteraard ook meteen ter plaatse uw producten meenemen. In de studio is een hoekje voorzien waarop u de producten kunt terugvinden. Ook kunnen er geschenkpakketjes worden gemaakt voor uw familie of vrienden. Geeft u zeker steeds een seintje op voorhand indien u een geschenkbon of -mandje wenst. Dan kan ik een geschikt pakketje voor u samenstellen.

Producten op bestelling

Reservatie

Krijgt u bij het zien van deze foto's zin om even langs te komen voor een deugddoende of corrigerende gelaatsbehandeling? Wenst u graag een anti-aging of een diepgaande hydraterende gezichtsverzorging in mijn rustige schoonheidsinstituut in Schilde? Neemt u dan meteen contact op via het online formulier. Ik leg graag snel een afspraak voor een persoonlijke behandeling voor u vast!