Studio Oasis: mooi zijn en voelen

schoonheidsinstituut in Schilde

Mooi van binnen en van buiten

Welkom bij Studio Oasis in Schilde (Antwerpen) waar uw innerlijke en uiterlijke schoonheid centraal staan. Schoonheidsinstituut Studio Oasis is ruim 35 jaar een gekend begrip in Schilde. Met mijn unieke benadering pak ik zowel uw uiterlijke schoonheid aan, maar geef ondertussen de nodige aandacht aan innerlijke rust en welzijn. Hiervoor combineer ik een holistische aanpak met uw vertrouwde gelaatsbehandelingen en de nieuwste technieken op het vlak van schoonheidsverzorging.

Elke huid is anders. Daarom kiest Studio Oasis steeds voor een persoonlijke gelaatsbehandeling op maat van uw noden en doelen. Aan de basis van een nieuwe verzorging ligt een persoonlijk gesprek en huidanalyse. Dankzij mijn ervaring stel ik een behandeling op maat van uw huidtype voor en kunnen de geschikte verzorgingsproducten worden geselecteerd.

U kunt bij mijn studio terecht voor specifieke behandelingen zoals:

  • Manuele gelaatsbehandeling

  • Hightech beautytools

  • Anti-aging

  • Ontharing en epilatie

  • Massage en wellnessbehandeling

Neem een kijkje op de pagina met mijn behandelingen om meer te weten te komen over de specifieke technieken die ik gebruik om uw huid weer te doen stralen.

Hightech beautytools
achtergr4.jpg
Manuele gezichtsbehandelingen

Manuele gezichtsbehandelingen

HUIDVERJONGING OF EEN KLASSIEKE GELAATSVERJONGING

Hightech beautytools

Hightech beautytools

MESOPORATIE, ULTRASONIC OF NEEDLING

Ontharing

Ontharingen

HARSONTHARING VOOR DAMES EN HEREN

Manuele gelaatsbehandeling

Boek uw me-time

Dompel uzelf onder in een oase van rust bij Studio Oasis met een anti-aging behandeling op maat, gecombineerd met een weldadige massage. Liever compleet de batterijen opladen tijdens een gelaatsverzorging die u koppelt aan een esthetische pedicure of manicure? U een moment bieden waarin alle stress vergeten wordt met een stralend verzorgde huid als gevolg; dat is het doel dat Studio Oasis al meer dan 35 jaar nastreeft bij elke afspraak.

Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
Studio Oasis
press to zoom
1/1

Boek uw me-time

Zoekt u een specialist ontharing in de regio Antwerpen? Dan bent u bij Studio Oasis op de juiste plaats. In mijn studio bied ik ontharing met hars voor dames en heren. Snel even een ontharing van de bikinilijn voordat u op reis vertrekt? Of liever een complete beauty treatment? 
Informeer snel naar onze verzorgingspakketten voor een persoonlijke totaalbehandeling en boek vandaag uw afspraak!